skip to Main Content
Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα με Θαλασσινά

Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με προσωπικότητες και καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή.

Η ιστορία του εστιατορίου ξεκίνησε να γράφεται όταν ο μπάρμπα Λάζαρος το φθινόπωρο του 1971 αποφάσισε να φέρει στο Παλαιό Φάληρο τη νοστιμιά του αυθεντικού ανατολίτικου πεϊνιρλί που έφτιαχνε στη Δροσιά.

Από τότε καθιερώθηκε στο χώρο της γεύσης.

Τα χρόνια κύλησαν και η συνταγή του πεϊνιρλί παραμένει σταθερή, ενώ το μενού έχει εμπλουτιστεί με νόστιμα ελκυστικά πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Η οικογένεια του και ιδιοκτήτες του εστιατορίου παραμένουν σταθεροί στο όνομακαι στη γαστρονομική ποιότητα μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα διαμόρφωσαν το χώρο που αποπνέει μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική.

Δεξιώσεις & Πάρτυ
Σε ένα ξεχωριστό χώρο πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση δεξιώσεων η ομάδα στην κουζίνα και το έμπειρο προσωπικό εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα για κάθε τύπο κοινωνικής εκδήλωσης.

- Εταιρικά γεύματα και δείπνα
- Κοινωνικές εκδηλώσεις
- Θεματικές εκδηλώσεις
- Παιδικά πάρτυ
- Cocktails & Lounge Parties
- Coffee Breaks
Κουζίνα
Στο εστιατόριο θα δοκιμάστε αυθεντικές γεύσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με πολύ καλές τιμές, εξαίρετη λίστα κρασιών, επαγγελματικό σέρβις και ζωντανή μουσική.

Καθημερινά ο chef και η ομάδα του στην κουζίνα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με απώτερο σκοπό να ετοιμάσουν ευφάνταστες συνταγές με νοστιμιά και καθαρή γεύση.
Back To Top